Zaterdag 18 november vond de algemene vergadering van de VPF plaats in onze kantine.

De waterwegpolitie kwam toelichting geven bij de aangepaste wetgeving voor de pleziervaart. Het werd een interessant betoog dat door de vele aanwezigen gesmaakt werd. Na de lunch volgde er nog een toelichting van het VPF en een vragenronde.

De laatste club die hun seizoen kwamen afsluiten in onze symphatieke haven was GLV. Het werd een groot feest! 

De traditionele afsluiting van het vaarseizoen van KGWV ging reeds voor de 15é maal door op onze club. Aperitiefhapjes gevolgd door een portie heerlijke mosselen in harmonie met aangepaste dranken maakten er een leuke zaterdag van. ’s Zondags zorgde een ontbijt er voor dat iedereen klaar was om terug af te reizen naar de thuishaven. Tot volgend jaar!

Afgelopen vrijdag spoelden enkele leerlingen en hun begeleiders van OLV Presentatie uit Sint-Niklaas aan in onze jachthaven. In onze kantine konden ze even terug opdrogen en een beetje aansterken. Hopelijk tot volgend jaar!

Een delegatie van Sas Van Gent had het weekend van 15 tot en met 17 september uitgekozen om onze club gezellig onveilig te komen maken! Een leuke luidruchtige bende die we hopelijk spoedig weerzien.

Woensdag 13 september vertrok er een teambuilding georganiseerd door River Cleanup van op onze jachthaven om de waterlopen in de omgeving te verlossen van plastic en ander vuil. Dankzij jullie is de wereld weer een beetje properder !!!

Afgelopen weekend waren onze varende vrienden van Jachtclub Nieuwendorpe op bezoek!

Zondag 2 juli waren de blikken voor één keer niet op onze boten gericht maar wel op de bolides van de Belgian Corvette Club.


Installatie zonnepanelen.

Onze club heeft dankzij een sterk “zonneteam” het dak van ons clubhuis vol gelegd met zonnepanelen. Hernieuwbare energie die onze elektriciteitsfactuur draaglijker moet maken dankzij 2de hands zonnepanelen. Nu nog eventjes wachten op de keuring en laat de zon dan maar schijnen. Onderstaand een overzichtje van de werken op ons terrein. Bedankt aan alle helpende handen!